TSC Printronix Auto ID lancerer en termisk stregkodelabelprinter, der er i stand til at udskrive og kode RFID-etiketter og inspicere til ISO-kvalitetsstandarder i et enkelt forløb

TSC Printronix Auto ID, en førende producent af termisk stregkodeudskrivningsteknologi, opgraderede den prisvindende T6000e enterprise industrielle printer ved at tilføje integrerede RFID- og stregkodeinspektionsfunktioner.Brugere kan nu udskrive og indkode RFID-etiketter og inspicere og bedømme kvaliteten af ​​udskrevne stregkoder i en enkelt omgang.
Med muligheden for at udskrive, kode og udføre stregkodebekræftelse på samme tid på den opdaterede T6000e, kan én printer nu udføre arbejdet med flere enheder for at skabe et nyt niveau af produktivitet og omkostningsbesparelser.Det er ikke længere nødvendigt med to separate maskiner for at udføre to helt forskellige funktioner.Dette er en unik funktion, som ikke er tilgængelig på nogen anden printer på markedet.
Den nyligt frigivne printer slutter sig til flåden af ​​TSC Printronix Auto ID-printere drevet af SOTI Connect fjernprinterstyringssoftware.IT-personale er i stand til at fjernadministrere og overvåge missionskritiske enheder, konfigurere indstillinger, opsætte sikkerhed, skubbe firmwareopdateringer, når de er ude i marken, og få realtidssynlighed og kontrol fra en helt central fjernplacering.
Printeren er også ekstremt nem at konfigurere og konfigurere med funktioner såsom en forudmonteret stregkodebekræftelse, RFID auto-kalibrering, stregkode GPS-funktionalitet, der automatisk registrerer og forudser stregkodejustering og meget mere.
RFID-funktionaliteter omfatter TSC Printronix Auto ID Encode Under Print-firmware, der gør problemer med inlay-placering til fortiden.T6000e understøtter højhastighedskodning og kan kode chips med høj hukommelse ved hjælp af avancerede kommandoer.En bred vifte af etikettyper understøttes af denne printer, fra standard smarte etiketter til etiketter på metal til tykke Returnable Transport Item (RTI) etiketter til stive havebrugsmærker og mange andre varianter.Etiketter med en tonehøjde så lav som 0,625-tommer kan kodes med præcision og pålidelighed.
Med RFID- og stregkodeinspektion fuldt integreret i printeren kan rapporter, der viser stregkodekvalitet og information, RFID-data og kombinerede statistikker nemt genereres.Rapporter er tilgængelige i forskellige formater, inklusive XML og CSV til integration med værtssystemer eller ses i den gratis version af PrintNet Enterprise-værktøjet.
Den optiske scanner på printeren finder, læser og klassificerer op til 50 stregkoder pr. etiket.Hver stregkode er klassificeret ved hjælp af ISO-standarder og givet et bogstav og et tal.Karakterscoren inkluderer detaljer om ISO-standarden, typen af ​​stregkode, stregkodedata og etiketbilledet.Rapporteringsevnen for hver etiket hjælper organisationer med at forsvare tilbageførselsgebyrer og sanktioner.
Den optiske scanner og RFID-læser er integreret i printerens hovedkontrolsystem for at aktivere handling, hvis en dårlig etiket opdages.Hvis etiketten scannes og fastslås at være under den acceptable ISO-standard, eller RFID-læseren registrerer en defekt etiket, vil printeren automatisk sikkerhedskopiere etiketten, overskride den dårlige etiket, så den ikke bruges, og genudskrive en ny etiket uden operatørens indgriben .
en????Brugere står i stigende grad over for krav om både at kode RFID-etiketter og verificere deres stregkoder.Traditionelt har disse været separate funktioner â????selv i folks sind, men når brugerne indser, at de kan have begge dele i en enkelt printer, drevet af et enkelt printjob, indser de hurtigt de omkostnings- og tidsbesparelser, som T6000e tilbyder,â????udtaler Chris Brown, RFID-emneekspert hos TSC Printronix Auto ID.en????Vi ser mange gennembrudsøjeblikke, når vi taler med slutbrugere, servicebureauer og forhandlere om denne nye løsning.â????
For at lære mere om den nye Printronix Auto ID T6000e, kontakt din lokale salgsrepræsentant eller kontakt os på vores hjemmeside.
Om TSC Printronix Auto ID TSC Printronix Auto ID er en førende designer og producent af innovative termiske printløsninger.Virksomheden består af to brancheførende mærker, TSC og Printronix Auto ID med over 65 års kombineret brancheerfaring, stærk lokal salgsteknisk support, kontinuerlig investering i udvikling af nye produkter og er i stand til hurtigt at tilpasse løsninger til at imødekomme behovene hos små erhvervskunder til Fortune 500-virksomheder.TSC og Printronix Auto ID er stolte medlemmer af TSC Auto ID Technology Company-familien.
Kontakt forfatteren: kontakt og tilgængelig social følgende information er angivet øverst til højre i alle nyhedsudgivelser.
©Copyright 1997-2015, Vocus PRW Holdings, LLC.Vocus, PRWeb og Publicity Wire er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Vocus, Inc. eller Vocus PRW Holdings, LLC.


Indlægstid: 29. marts 2021